aanbevelingen therapie

Aanbevelingen en ervaringen Vond je het een goede therapie? Ja waarom dan?

Deze aanbevelingen of ervaringen komen voort uit de feedback die ik ontving na de relatietherapie sessies en de individuele sessies. Wegens privacy redenen heb ik alleen de namen veranderd.

Aanbevelingen/Ervaringen Algemeen:

 

“Na mijn burn-out ging ik bij Dean in therapie. Hij gaf me inzicht in mijn valkuilen, en leerde me mezelf te durven / kunnen zijn.

Hij hielp me helder te zien, en voor mezelf op te komen. Hij deelde tools om tot rust te komen en reikte verschillende life hacks aan 😊

Ik denk met veel warmte terug aan onze sessies. Zeer bekwame therapeut.

Dean, bedankt om me bij te staan en me te leren in mijn kracht te staan, en te blijven.

Hartelijk,

Sofie

 

“Ik had al lang last van een soort van depressie, angsten en een vervelend slikprobleem. 

Dankzij de straffe analyse van Dean en zijn technieken was ik op 1 sessie van dat slikprobleem vanaf en na enkele sessies voelde ik mij een pak beter. 

Dikke merci. “

Hans

 

 

Ik schrijf je deze mail om je te bedanken voor het werk dat we samen de afgelopen jaar hebben verricht.
Dankzij dit werk en je, soms speciale manier om de zaken aan te pakken, hebben we toch bereikt dat ik een volledig ander zicht heb over mezelf.
Een zicht dat heel wat positiever is als voorheen. Ik hield niet van mijn eigen beeld,  ik geloofde niet in mijn capaciteiten met als gevolg dat ik mijn energieën opgesloten hield en dat dat een psychische druk op mijn schouders gaf.
Ook mijn emotionele kanten waren onderdrukt en gaven mij steeds het gevoel een betonblok op mijn borstkast te hebben.
Met al de uren die we samen hebben gesproken is stilaan wat orde op zaken gekomen.

Ik zie me terug graag als ik me in de spiegel zie, al wil ik nog een beetje werken aan mijn kg. Maar toch is er een grote ommekeer gebeurt.
Ik geloof ook al heel wat meer in mezelf, ik ben zelfzekerder en wil voor mijn rechten gaan, maar ik doe dat op een meer kalme manier zonder direct kwaad te worden maar door rustig de zaken durven zeggen, en dat heeft blijkbaar meer effect bij de mensen.
Mijn emotionele gevoelens kunnen nu ook hun vrije loop krijgen, heeft wel als gevolg dat ik ook meer ween maar daar hou ik ook van en het doet me goed.

Filip

 

 

Voor ik mijn sessies startte bij Dean, had ik weinig levenslust en zat ik boordevol angsten. Ik stond op de rem van mijn eigen leven en wist niet goed hoe ik deze rem moest loslaten. Ik had ook weinig geloof in het effect van een therapie, maar besloot het gratis adviesgesprek een kans te geven. Dit gaf me meteen een heel goed gevoel en ik wist dat deze therapie iets kon betekenen voor mij. Dankzij de brede kennis en expertise van Dean, ben ik op een hele andere manier naar het leven gaan kijken. Ik kan nu zelfs met trots zeggen dat ik voor het eerst in heel mijn leven voluit durf te leven en mijn problemen durf aanpakken zonder angst. Eindelijk ga ik vooruit in het leven in plaats van ter plaatse te blijven trappelen. Ik heb me nog nooit zo vrij en gelukkig gevoeld en dat heb ik helemaal aan Dean te danken!!!

Leen.

 

 

Bij deze wil ik u nogmaals duizend maal bedanken voor uw hulp en oprechte steun voor de afgelopen periodes .

Groetjes en veel succes verder in uw praktijk”

Sarah

 

 

“Dean heeft mij op korte tijd geholpen met mijn paniekaanvallen.

Ik sliep al maanden slecht en kon haast niet meer naar mijn werk.

Hij reikte mij praktische tips aan, extra huiswerk en diepgaande therapie.

Bedankt Dean ik raad jou aan.

Christope.

 

 

“Ik ging in therapie omdat ik een burn out had en wenste ondersteuning om terug meer fut te krijgen. Ik moet zeggen dat Dean mij erg goed heeft geholpen. De therapie deed me deugd maar ik kreeg ook veel inzichten en handvaten om sterker in mijn schoenen te staan”

Greta

 

“Ik ben bij Dean gekomen omdat ik het heel lastig had met het verwerken van de breuk met mijn vriendin. 

Ik ben Dean ontzettend dankbaar want hij heeft mij zoveel dingen helder doen zien.  Waardoor ik terug kan genieten na veel jaren”

Kenny

 

 

“Ik had al meer als een jaar last van hoofdpijn, stress, oververmoeidheid en concentratieproblemen. Ik voelde dat ik richting burn-out ging.

Op 10-tal sessie bij Dean was ik bijzonder goed geholpen. Ik had inzicht in mijn probleem en voel mij intussen stukken beter, heb meer energie, kan terug beter slapen en kan mij beter concentreren. Ook kan ik terug genieten van mijn gezin.

Dankjewel Dean.”  

Leen

 

 

Ik kwam bij Dean omdat ik niet goed in vel zat en dit was al jaren zo. Hierin wenste  ik verandering en dat is ook gebeurd. Want ik heb bij Dean heel veel geleerd. Ik heb zelfs aan mijn vriendinnen aangeraden om naar Dean te gaan. 

Rita

Aanbevelingen/Ervaringen: Relatietherapie

“Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor onze fijne gesprekken; je hebt me erg geholpen meer inzicht te krijgen in mijzelf en mijn relatie.

Veel groetjes,”

Peter

 

 

“Sinds ik samen met mijn partner kom naar Dean is onze relatie vele malen verbeterd. Ik heb spijt dat ik dit niet veel eerder heb gedaan. Dean heeft ons goede inzichten gegeven in hoe onze ruzies werken en hoe we hier goed uitkomen. Hij gaf echte tips en tricks. Dit was wat wij allebei nodig hadden. Dikke merci Dean 

L&P

 

 

“Via mijn huisarts ben ik en mijn man bij Dean terecht gekomen voor relatietherapie. Op heel korte tijd hebben wij echt grote stappen gezet in onze relatie. Waar wij voordien al jaren vastliepen op dezelfde thema’s. Ik was al lange tijd afstand aan het nemen van mijn man. Maar dankzij de sessie is het gevoel van een team te zijn er echt terug. Zalig”

P&C

 

 

“Ik schrijf deze tekst uit pure dankbaarheid naar onze relatietherapeut(Dean) Hij heeft echt een talent met koppels. Wij zijn al meer als 10 jaar samen en de ruzies werden altijd maar erger. Na de relatietherapie bij Dean weten we nu wat ervoor zorgt dat we steeds in ruzies belanden. Nu onze ogen open zijn gegaan hebben we sinds lange tijd geen ruzies meer en zijn we veel dichter naar elkaar gegroeid. We hebben tijdens de sessies ook heel veel geleerd over ons zelf. Echt een aanrader”

J&S

 

“Ik ben origineel gestart bij Dean in relatietherapie. Ik zat in een moeilijke relatie waarin ik mezelf volledig kwijt was. 

Samen met Dean heb ik geleerd mezelf graag te gaan zien, iets waar ik al heel mijn leven met worstel.

Ik ben Dean heel dankbaar voor de mooie begeleiding”

Sofie

 

 

 “Ik ben samen met mijn man voor relatietherapie gegaan naar Dean gegaan om onze relatie te redden.

Het ging eigenlijk al sinds enkele jaren slecht tussen ons.Ik stond eigenlijk al een jaar op punt om te scheiden. De sessies waren intens maar we hebben beiden enorm veel geleerd en zijn op korte tijd terug dichter naar elkaar gegroeid. Je hebt ons goed geholpen”.

Ine.

 

 

“Ik zat samen met mijn partner al jaren vast in onze relatie. We liepen telkens tegen dezelfde dingen aan en kwamen er niet uit. Dankzij de relatietherapie met Dean zijn we op vrij korte tijd echt heel sterk gegroeid in onze communicatie, Wat een wereld van verschil”.

Arno

 

 

 

 

Lees gerust ook waarom werkt therapie?

Wat is de missie van de Dreampraktijk?