Dean

Dean de Volder Psychotherapeut

 

“Mensen begeleiden naar meer liefde en een beter leven, is mijn missie”

 

Dean: Waarom doe ik wat ik doe?

Al sinds zeer jonge leeftijd fascineren de mysteries van het leven mij enorm.
Toen ik 16 jaar werd begon mijn intense drang zich te uiten, in het lezen van handboeken. Dit over zeer uiteenlopende thema’s. Van psychologie naar filosofie, sociologie, spiritualiteit, wetenschap enzoverder. Deze honger is nooit weg gegaan en ik vind het nog steeds super boeiend, om nieuwe technieken uit te testen. Vervolgens zoek ik uit hoe en waarom deze technieken werken. Na al de jaren kennis en ervaringen op te doen, wens ik deze kennis te delen met mensen en ze op die manier te helpen, met het groeien naar een beter en gelukkiger leven.

Dean: Wat doe ik?

Ik combineer heel veel verschillende therapierichtingen en visies. Ik durf ook te gaan voor een praktische aanpak, met concrete tips en oefeningen. Waardoor mensen handvaten meekrijgen, die ze kunnen toepassen in hun dagelijkse leven

Dean: Wat heb ik al bereikt met mijn praktijk?

Ik help voornamelijk koppels en individuen met levensvragen. Dit om meer rust te vinden in hun leven, meer energie over te houden en alsook meer een open geest te gebruiken. Als mensen weten hoe dat ze hun geest anders kunnen gebruiken, dan is er veel mogelijk.

Sinds 2015 begeleid ik zeer actief mensen. tot de dag van vandaag doe ik dit met een grote passie. Ik vind ik het werkelijk een prachtig werk om te doen.

Zie gerust ook de reacties van mensen die al reeds geweest zijn.